16 juni 2016 zag www.keurmerkjansen.nl voor het eerst haar levenslicht. Als een spontane actie op donderdagavond, maar voortkomend uit een jarenlang verlangen (al klinkt dat wel weer heel zwaar haha). Mede door de aansporing van mijn collega besloot ik dan eindelijk maar eens een poging te wagen. Ik begon mijn eigen blog.

Al snel kreeg ik de smaak te pakken en blijk ik het bloggen nog leuker te vinden dan verwacht. Wat een energie krijg ik ervan! Na een jaar bloggen wordt het tijd om de balans op te maken. Want waarom is het zo leuk. Welke blogs worden het meest gelezen en welke invloed heeft social media? De komende dagen staan mijn blogs daarom in het teken van; mijn blog!

Om te begonnen hierbij de top 5 van meest gelezen blogs:


Blog 1

Titel: De melkvrije “magnum”
Aantal keer gelezen: 1335 keer

Zo leuk om te merken dat er meer mensen net zo blij werden van deze ontdekking!


Blog 2

Titel: De McDonald’s tip
Aantal keer gelezen: 1331 keer

Nav dit artikel kreeg ik eigenlijk een nog betere tip. Een van mijn lezers gaf aan een Big Mac zonder brood te bestellen en een glutenvrije hamburger. En dan het brood om de Big Mac zonder brood te doen. Zoooooo lekker!


Blog 3

Titel: Koken met pakjes en zakjes
Aantal keer gelezen: 1106

Een veel gelezen blog waar ik ook veel vragen over kreeg. Een aantal lezers begrepen niet hoe de durum glutenvrij kon zijn. Daarvan heb ik weer geleerd dat ik misschien nog duidelijker moet aangeven dat ik bepaalde dingen dan vervang voor iets dat glutenvrij is.


Blog 4

Titel: Mijn Fluff ontdekking
Aantal keer gelezen: 943

Eigenlijk ben ik vooral zelf nog steeds blij met deze ontdekking. Afgelopen januari had ik een verjaardag en de gastvrouw bleek speciaal voor mij deze traktatie gemaakt te hebben! Zo enorm lief (en lekker 😉 )


Blog 5

Titel: De (goedkope) mini paperbags (DIY)
Aantal keer gelezen: 886

Inmiddels heb ik al heel wat mini paperbags gemaakt. Ook zijn deze zakjes heel erg leuk om een cadeautje in te doen en dan de bovenkant om te rollen en met een knijpertje dichtmaken.


En natuurlijk ben ik nu ook heel benieuwd naar de blog die jullie het leukst vonden om te lezen. Een van deze 5?