Wat een openbaring. Ik blijk ergens, diep van binnen, toch een klein stukje #fitgirl te hebben! Wie mijn eerdere blog over de havermout van Lima heeft gelezen zal zich misschien herinneren dat ik moest concluderen echt geen #fitgirl te zijn. Ondanks dat kreeg ik tóch de mogelijkheid om de Breakfast Boosts van Linwoods te proberen. Een type product dat ik eigenlijk direct aan de healthy superfood fitgrils zou doorschuiven. Maar ja, ik was toch te nieuwsgierig.

Aangezien ik momenteel totaal in een havermoutfase zit (de #nonfitgirl versie) besloot ik deze gezondheidsbommetjes daarin te proberen. Ik zette zelfs een ware proefsetting op. Ik heb de verschillende smaken geproefd, elke keer afgewisseld met de naturel havermout zodat ik ze goed kon vergelijken.

 

Kijk eens hoe professioneel dit eruit ziet 😉

Mijn absolute favoriet is de versie met appel, kaneel, lijn- en chiazaad. Deze mix geeft met name qua smaak echt een bijdrage aan mijn havermout. Dat het daarbij ook nog eens gezond is, dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Het mengsel is heel fijn gemalen, dus ook voor iedereen die niet zo houdt van de structuur van pitten en zaden is dit een uitkomst.

Bij de versie met cacao had ik een soort chocolade smaak verwacht. Niet dat me dat per se lekker leek overigens. Maar dat bleek niet zo te zijn. Ik proefde meer de moerbeien die het geheel wat zoeter maakten.

Deze mixen zijn geheel glutenvrij, tarwevrij en melkvrij. De versie met lijnzaad (de rode verpakking) bevat soja. Bij de andere twee staat de vermelding: Kan sporen van noten, sesam en soja bevatten

Voor iedereen die niet alleen wat #healthy #fitgirl #superfood wil toevoegen aan het ontbijt of shake, maar daarnaast ook smaak, is dit zéker een aanrader.