Unicorn mix dr oetkerSinds een tijdje is het ontzettend hip om allerlei verschillende versieringen voor cupcakes  te mengen tot 1 kleurige mix. Dr Oetker springt hier op in en heeft sinds kort een Unicorn Mix en Ocean Mix. Tot mijn verbazing is de Unicorn Mix glutenvrij! De Oceanmix bevat wel gerstemout en is daarmee wel tarwevrij maar niet glutenvrij. Daarnaast zijn ze beide melkvrij.

Met een dochter van 7 jaar, die een enorme eenhoorn-fan is, zal het je niet verbazen dat het potje “spikkels” met veel enthousiasme ontvangen werd. Maar ook mijn zoontje van 4 neemt de Unicorns voor lief, hij vindt het “gewoon super lekker”.

Deze sprinkles zijn niet alleen fijn voor taart en (cup)cakes maar natuurlijk ook voor ijs. Sinds de glutenvrije en koemelkvrije cornetto verkrijgbaar is, hebben we deze bijna standaard in de vriezer liggen. En willen we een keer iets anders? Dan snijd ik gewoon het bovenste laagje (met de chocolade en nootjes) eraf, en daarna dippen in deze sprinkles.

Deze mix is dus zoals gezegd glutenvrij en melkvrij. Moet je rekening houden met anderen intoleranties of allergieën? Check dan onderstaand de ingrediënten.

Ingredienten unicorn mix dr oetker