Ken je deze nog? Danoontje powerrrrr. Alpro heeft nu een eigen kids kwark variant in de smaken aardbei en mango. Dat moest uiteraard direct getest worden!

Een keer in de zoveel tijd “trakteer” ik mezelf op een keer boodschappen doen bij de grote Albert Heijn in de buurt. Nieuwe vegan of glutenvrije producten zijn daar altijd een stuk eerder dan bij de wat kleinere AH in mijn dorp. En ja hoor, ook gisteren vond ik weer iets nieuws!

Alpro heeft nu deze kwark (voor kinderen) in de smaken aardbei en mango. Ik plaats (voor kinderen) specifiek tussen haakjes aangezien ik het zelf ook super lekker vind 😉 .

Aangezien onze oudste dochter pas later een koemelkintolerantie kreeg, kan ze zich nog een beetje herinneren hoe een danoontje smaakt. Met name de aardbei variant vindt ze hetzelfde smaken.

Ik ben fan van de mango versie. Deze lijkt qua smaak eigenlijk op de Alpro Go-On met mango alleen is deze dan al goed gemengd en bevat geen stukjes.

Kortom, wat ons betreft is dit echt een topper. Uiteraard omdat de smaak erg goed is. Maar zeker ook omdat dit weer een product is waarmee kids die geen melk mogen toch gewoon mee kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan alle keren dat er op school met het kerstdiner Danoontjes worden gegeten. Of wanneer iemand met een Danoontje een traktatie maakt in de klas.

Alle ingrediënten:

Kijk voor meer info op de site van Alpro