eten & drinken - wonen - kids - DIY

Eindelijk!

Al zo ontzettend lang denk ik erover om te gaan bloggen. En hier is het dan, de eerste blog van mijn eerste eigen site. Wat spannend!

Op mijn blog vertel ik je alles over de dingen die ik óf super leuk vind, óf waarvan ik me afvraag waarom het ooit bedacht is. Dit kunnen recepten zijn (koemelk- en tarwevrij overigens, maar nog steeds lekker ;)) maar ook tv-programma’s, tijdschriften, speelgoed, restaurants etc. Eigenlijk alles wat voorbij komt in mijn leven.

Ik begin met een bescheiden kleine blog. Meteen maar over iets waarvan ik me afvraag waarom het ooit is bedacht, want zeg nou eerlijk… wie zit er te wachten op keukenrol met een motiefje? Er kan toch werkelijk niemand zijn die een keuken heeft die matcht bij de bloemen, hondjes of andere dessins van een keukenrol? Dus waarom?

Nou had Meneer Jansen onlangs per ongeluk een verkeerd pak keukenrol gekocht. Tja, dat wordt even de kiezen op elkaar wat betreft de styling van onze keuken…

keukenrol met een "prachtig" motief

5 reacties

 1. Mandy

  Super leuk, eindelijk ben je begonnen met bloggen! Ik ben benieuwd naar de volgende verhalen!

  Ik moet wel zeggen dan meneer Jansen wel het aller mooiste printje ooit heeft gekozen 😉

 2. Eveline

  Wat leuk! Dat moeten we gaan volgen 😊 En koemelkvrij is ook handig voor mij!

 3. maria jansen- van kesteren

  Super leuk!!! Nog erger: wc papier met een print…..
  succes. ik blijf je volgen

 4. Jansen sr.

  Deze kun je zelf inkleuren.

 5. gera veldkamp

  Maar Leonie zeg nou zelf, wie maakt er zich druk over of zoiets match met je andere keukenspullen. En ja, ik weet van wie jij het hebt hoor. We zullen het maar onze genen noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 keurmerkjansen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑