Soms zijn er van die dagen waarop het zo ontzettend handig is als je bij de supermarkt complete kant-en-klare maaltijden (tarwevrij én melkvrij) zou kunnen kopen die je alleen maar in de magnetron hoeft op te warmen. Wanneer het gezin al gegeten heeft en ik kom laat thuis van mijn werk bijvoorbeeld.

Zo zag ik bij Albert Heijn deze rijst met kip in zoetzure saus. Glutenvrij, tarwevrij én melkvrij! Na het eerst weer terug gelegd te hebben (want zal toch niet lekker zijn) besloot ik het tóch te proberen. Deels de honger, deels de nieuwsgierigheid. Want hoe handig zou het zijn als dit toch lekker is?…

Toen het eenmaal was opgewarmd zag het er eigenlijk best goed uit en rook het  best ok. Om er toch iets van te maken besloot ik het in een leuk schaaltje te doen, kroepoekje erbij. Het oog wil ook wat toch?

 

Maar helaas, na een hap of 5 had ik er toch al echt genoeg van. De rijst is eigenlijk niet lekker, bevat het te weinig kip en heeft de saus een gekke nasmaak. Kortom voor mij een echte No Go. Voor de geïnteresseerden hierbij wel een overzicht van alle ingrediënten: