eten & drinken - wonen - kids - DIY

Bifi zonder rund- & varkensvlees

Eerder schreef ik al over de kipcervelaat van Stegeman. In de laatste Allerhande van AH viel mijn oog ineens op de nieuwe Bifi worstjes. Nu ook verkrijgbaar in een runder- en kalkoenversie. Ik besloot de kalkoen variant te proberen.

De verpakking is makkelijk te herkennen aangezien deze niet de vertrouwde oranje kleur heeft, maar lekker fris wit is. Naast het feit dat deze worstjes geen varkensvlees bevatten, zijn ze ook zonder melk, gluten én kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

De worstjes zijn erg smaakvol. Voor zover ik het me kan herinneren lijken ze erg op de andere Bifi worstjes (net zo vettig 😉 ). De kipcervelaat vind ik persoonlijk nog net iets lekkerder, maar deze worstje zijn natuurlijk ideaal voor onderweg of op het werk.  Ik kan me ook voorstellen dat ik deze mee zou nemen als ik een keer een borrel heb van het werk. Heb je altijd de mogelijkheid om het even te snijden zodat je ook een borrelhapje hebt.

Je koopt de worstjes per 6 stuks (per stuk verpakt) voor 2,49. Naast dat deze bij AH verkrijgbaar is, liggen ze ook bij andere supermarkten zoals bijv Jumbo.

En uiteraard sluit ik weer af met een afbeelding van alle ingrediënten:

 

1 reactie

  1. peter voogt

    Kipworstjes zijn er ook bij IKEA met een broodje voor !=1E, vegetarisch voor 50 cent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 keurmerkjansen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑