eten & drinken - wonen - kids - DIY

Eindelijk; glutenvrije en melkvrije viskruiden

Soms zijn er van die producten waarvan je nooit had gedacht dat je ze zou missen als je niet meer alles kunt eten. Voor mij vallen viskruiden in die categorie. Ik ben tijden op zoek geweest naar viskruiden die zowel tarwevrij als melkvrij zijn. Toch het handigst en lekker wanneer je zelf iets met vis gaat bereiden thuis.

Maar nu Verstegen de kruiden vernieuwd heeft, en dus niet alleen de verpakking, zijn de viskruiden zowel glutenvrij als melkvrij!

En mocht je vaker thuis vis bereiden (kibbeling maken of een gebakken lekkerbek), dan is het visbakmeel van Smedes ook een aanrader. Ik kocht deze bij een visboer en is “gewoon” glutenvrij, dus niet van een speciaal glutenvrij merk. Let op; er zijn ook viskruiden van dit merk verkrijgbaar, maar dat bevat wel weer melk.

2 reacties

  1. Ros

    Geweldig wat ben ik hier blij mee

  2. AM

    Vraagje over de visbakmeel. Hoeveel gram/kg vis kan er met dit meel gebakken worden? Ik kan het op het www niet vinden. Mogelijk is het wel op het artikel zelf te lezen?

    Van Smedes kwam ik deze viskruiden tegen. Die is toch zonder melk? Of zie ik iets over het hoofd? https://www.glutenvrijemarkt.com/viskruiden.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 keurmerkjansen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑