eten & drinken - wonen - kids - DIY

Een gespreid (budget) bedje

Een van de allerfijnste dingen in de slaapkamer… precies, in een bed stappen met net fris gewassen beddengoed. Heerlijk! Hoewel er buiten de mensen binnen ons gezin vrijwel niemand in onze slaapkamer komt, vind ik het beddengoed dat we gebruiken toch heel belangrijk. En wel om 2 verschillende redenen.

  1. Beddengoed bepaald voor een groot deel hoe comfortabel je bed is én dus de kwaliteit van je nachtrust.
  2. Onze slaapkamer is basic en neutraal, dat is een bewuste keuze. Het is belangrijk dat het dekbedovertrek hierbij past om deze sfeer en rust te behouden.
Prijzen

Echter schrik ik altijd weer van de prijzen van beddengoed. Al met al is een nieuw hoeslaken en 2 dekbedovertrekken (wij slapen beide onder een eigen 1 persoonsdekbed) toch een hele uitgave.

Ik zal er niet om liegen dat ik daarom enthousiast werd van de email die ik van Dekbed Discounter ontving. Natuurlijk wil ik graag hun webshop reviewen. Toen ik eenmaal zag wat ik allemaal kon uitzoeken voor mijn shoptegoed werd ik nog vrolijker, wat een keuze en wat een lage prijzen! Wie mijn blog een beetje volgt weet dat ik dol ben op budgetshoppen dus hier werd ik heel blij van.

Keuze

Het maken van een keuze wordt het je super gemakkelijk gemaakt. Je kan niet alleen kiezen voor een afmeting of kleur, maar zelfs voor het dessin (ruiten, strepen, stippen of bijv effen) en je kunt daarnaast een budget instellen.

Na wat rondgekeken te hebben ( zo zag ik bijvoorbeeld dat ze ook fantastisch beddengoed voor kids hebben en zelfs complete boxsprings) besloot ik concreet te gaan zoeken. Ik selecteerde op sterren óf stippen, eenpersoons, en onder de 30,-. En ja hoor, daar kwamen mijn opties tevoorschijn. En wat een geluk, de set van mijn keuze was extra afgeprijsd. Uiteindelijk had ik voor nog geen 60,- het volgende bij elkaar geshopt:

Misschien valt je op dat ik ook een 2-persoonsdekbed heb gekozen. Reden daarvoor is dat ik, hoewel ik het slaaptechnisch een must vind, de twee eenpersoonsdekbedden zo rommelig vind staan op bed. Een echt sprei vind ik vaak te zwaar, te duur of te dik om op te bergen als je het niet gebruikt. Daarom gebruik ik een 2persoonsdekbed als sprei.

En het resultaat?

 

Tijdens onze trouwdag hebben we iedereen gevraagd om op deze canvas doeken iets te schrijven ipv in een gastenboek. Bijna 9 jaar later ben ik er nog steeds blij mee!

 

1 reactie

  1. Maria

    Heel mooi bij de muur. Netjes!! Welterusten…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 keurmerkjansen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑