Afgelopen week had ik de kans om even alleen naar het winkelcentrum te gaan. In mijn geval betekent dat: niet alleen kopen wat je nodig hebt maar op zoek naar “schatten”. Leuke dingen die óf handig zijn óf lekker, en vooral niet duur.

Winkels als Zeeman, Wibra en Big Bazaar zijn dan perfecte locaties. Je hebt niets daarvan echt nodig maar je komt altijd met iets thuis.

Bij Big Bazaar zag ik nu pas dat ze ook een enorme afdeling hebben met snoep. Daarbij ga ik eigenlijk altijd op zoek naar chocolade zonder melk (vrijwel altijd tevergeefs overigens). Deze keer viel mijn oog op iets anders. Namelijk fruitrepen van Paw Patrol (en Minions). Met twee enorme Paw Patrol fans thuis zou dit wel eens een hit kunnen zijn.

Een verpakking van 5 repen kost 1,99. Elke verpakking bevat (interessant voor de kenners) 2 x Chase, 2 x Sky en 1 x Rubble.        

De voorkant verteld dat het een aardbeienversie is. Maar naast aardbeienpoeder bevatten de repen nog vele andere ingrediënten.

En de smaak? Tja, dat is dan misschien een beetje jammer. Hoe enthousiast de mini Jansen’s ook waren bij de eerste hap, het kreeg toch een duimpje omlaag ;-( . Ik vermoed dat het komt door de smaak van dadels en vijgen. Mocht je kind daar wel van houden dan is dit vast een groot succes!