eten & drinken - wonen - kids - DIY

Heartbreakers zonder melk en tarwe!

Op mijn werk nemen we zelf geen lunch mee, maar bestellen we met z’n allen boodschappen zodat we lekker aan een gedekte tafel kunnen lunchen. Ik ben de “gelukkige” die zich over de boodschappen ontfermt. Ik bestel deze altijd bij Jumbo en uiteraard is het altijd weer een verrassing welke gratis producten erbij zitten. Ervaring heeft inmiddels geleerd dat de lekkere cadeautjes óf melk óf tarwe bevatten. Deze week kregen de een zak Heartbreakers paprika cadeau, en wat een verrassing!

Wie mij een beetje kent, of mijn blog al langer volgt, weet dat ik dol ben op chips. Niet voor niets maakte ik een blog over 5 soorten chips zonder melk en tarwe. Ik wist eigenlijk niet beter dan dat Heartbreakers volop melk bevatten. Dit blijkt bij de naturel versie ook nog altijd zo te zijn.

Tot mijn verbazing bevat de paprika versie geen melk én geen tarwe (en ook geen gluten). En de smaak? Het is al even geleden dat ik de naturel versie at, maar volgens mij verschilt de paprika hier niet veel van. Het is iets pittiger, maar het heeft nog wel diezelfde herkenbare smaak.

De chips koop je o.a. bij Jumbo en AH. Een zak kost bij AH 1,19. Uiteraard hierbij ook een afbeelding van alle ingrediënten:

Die middag heb ik dan ook heerlijk gewerkt onder het genot van een chipje 😉

 

1 reactie

  1. Yvonne

    Wat een goede tip! Fijn dat we weer eens een ander chippie kunnen eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 keurmerkjansen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑