eten & drinken - wonen - kids - DIY

Hoe je een Genius cupcake écht lekker maakt (koemelkvrij, lactosevrij & glutenvrij)

Glutenvrije en melkvrije kant en klare chocolade cupcakeVeel van de mensen die van zoetigheid houden en glutenvrij (en/of melkvrij) moeten eten zullen het een keer geproefd hebben, de chocolade cupcakes van Genius. Wat mij betreft een heerlijke cake maar wel met een te zoete en te dikke “botercreme” laag erop. Sinds kort heb ik echter een manier gevonden om van deze cupcake in een handomdraai een heus gebakje te maken.

Ik koop de Genius Cupcakes bij Albert Heijn. Ze kosten 3,15 per 2 stuks, een bedrag die ik reëel vind. Je kunt ze meestal ook best even bewaren dus dat is fijn. Hoewel ze de laag frosting/botercreme volgens mij onlangs kleiner hebben gemaakt, vind ik het nog steeds teveel van het goede.

Daarnaast mis ik wat textuur. Dus door heel simpelweg deze laag iets weg te snijden en daarna te dippen in de extra pure chocolade krullen van De Ruijter  (ook gluten- en melkvrij) en nog extra te versieren met de Salted Caramel Crunch van Dr Oetker, maak je er iets heel lekkers van. De beelden zeggen voldoende 😉 .

Wat heb je nodig?

Moet je rekening houden met andere allergieën? Hierbij een afbeelding van alle ingredienten:

1 reactie

  1. Yvonne

    Net je blog ontdekt en omdat ik last krijg van het eten van zowel gluten als melkproducten eet ik gluten en melkvrij. Wat een super uitbreiding van de prima te eten genius cupcakes! De curls van De Ruyter had ik ook al ontdekt, maar de salted caramel crunch is nieuw! Ik kan haast niet wachten! Thnxx! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 keurmerkjansen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑