Glutenvrije en koemelkvrije salade JohmaJa hoor, mijn hart maakte weer het welbekende sprongetje. Omdat we tijdens de paasdagen gaan borrelen met de familie besloot ik dat er een paar lekkere salades moesten komen voor bij de toastjes. Aangezien ik deze keer alleen (zonder de mini Jansens) boodschappen kon doen had ik gelukkig de tijd om alle soorten en bijbehorende etiketten weer eens onder de loep te nemen, en wat een verrassing!

De kip-meloen salade van Johma was altijd een van mijn favorieten. Zoet en fris tegelijk en je de stukjes kip tenminste goed. Maar helaas bevatte deze altijd tarwe en mocht ik het daarom niet meer eten. Maar wat een verrassing bij deze zoektocht. De receptuur is aangepast en ze hebben de tarwe eruit gehaald!

Ingredienten

Ik begon zelfs even te twijfelen of ik het voorheen dan wel goed had gezien.  Maar als je nu bij AH.nl bij de ingredienten kijkt dan staat daar nog de versie met tarwe. Wellicht dat de deze verandering op dezelfde wijze invoeren als Croky met de chips, gefaseerd, dus voorlopig nog wel even goed opletten of je echt de nieuwe versie hebt.

Naast dat deze salade lekker is op een toastje, smaakt deze (natuurlijk) ook heerlijk op een boterham af vers afgebakken broodje. Misschien nog even in huis halen voor de paasdagen 😉 .