eten & drinken - wonen - kids - DIY

Net als mama – Kaya sieraden

20160906_150209 

Volgens mij is het voor iedere moeder (en vader) leuk om te ontdekken dat jouw zoon of dochter veel op je lijkt. En zelf vind ik het ook leuk om te merken dat kids op papa en mama willen lijken.

Onlangs had ik na lange tijd weer eens armbandjes om. Rond de middag was ik er al twee kwijt. Zowel Liz als Stan liepen met een (veel te grote) mama-armband. En toeval of niet, die avond ontving ik een mail van Kaya sieraden.

Ik kende dit merk niet dus meteen even op de (overigens vernieuwde) website gekeken. En wat schetste mijn verbazing? Dit merk heeft speciale armbanden sets voor moeder&dochter, moeder&zoon of welke combinatie je maar kunt bedenken. Zelfs een set voor 3 generaties.

Met de armbanden diefstal van die middag in mijn achterhoofd was ik natuurlijk meteen enthousiast. De dame achter Kaya vertelde me dat ook haar dochter “net als mama” wilde zijn, en dat dit de aanleiding was om te starten met Kaya.

Onze keuze?

Kiezen

En toen moest er nog gekozen worden. Zoveel mooie dingen, stijlen en kleuren. Uiteindelijk heb ik voor iets simpels gekozen, want door de eenvoud vind ik het extra goed duidelijk dat Liz, Stan en ik dezelfde armband hebben.

20160906_145908

Armbanden voor jongens

Een armband voor Stan zal je misschien denken? Ja, ook voor jongens heeft Kaya veel keus. Er zijn wat stoerdere armbandjes met donkere “kralen” of met een koordje. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een armband met zwarte kralen omdat deze echt hetzelfde is als die van Liz en mezelf.

20160906_145816

Post

En toen kwam er een enveloppe in de bus. Wat een feest. Uiteraard wilde ik eerst foto’s maken, maar dat was nog niet makkelijk met twee kinderen die stonden te stuiteren om hun eigen zakje open te maken ;-).

20160906_145650

Wanneer je een bestelling zo ontvangt ben je toch al meteen blij?

Liz was direct super enthousiast. Bij het zien van het roze zakje eigenlijk al. “oh wat mooi he mama”  was haar reactie. Stan vond het zakje aardig maar ging direct over op de inhoud.

20160907_075641

De ingepikte armband…

En hij vond het geweldig dat hij ook een kado kreeg, maar wil de armband tot op de dag van vandaag niet om. Tot grote vreugde van zijn zus, die heeft nu elke dag twee armbandjes om. Ik verdenk haar ervan iets tegen Stan gezegd te hebben waardoor hij hem niet meer om wil ;-).

Ik vind de kwaliteit van de armbandjes erg goed. Daarnaast is het prettig dat je zelf de maat kunt instellen (zowel bij het bestellen kan je de maat opgeven met een aantal cm, maar met de sluiting kun je dit nog bijstellen).

Kortom, zeker een aanrader. Volgens mij vinden vooral meisjes het fantastisch om dezelfde armband te hebben als mama, en dan met name een die wél echt past.

2 reacties

  1. Eveline

    Wat ontzettend leuk!!! Daar zou hier ook wel iemand enthousiast van worden :-). Wel jammer dat de tante er geen heeft gekregen ;-p

  2. Mevrouw Jansen

    Ik ga het onthouden… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 keurmerkjansen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑