20160827_130307Het lijkt alsof de gluten- en melkvrije wereld eindelijk heeft ontdekt dat ook deze “allergie-mensen” van chocoladecake houden. In amper 2 maanden tijd kwamen de cupcakes van Genius op de markt. Had Lidl tijdelijk een gluten- en melkvrije chocoladecake én kwam  ook het merk Mrs. Crimble’s met chocolade madeleines.  Met gesmolten chocolade in de kern! Ok, niet zo lekker als de smeltende chocolade cakes die ik zelf maak (zie recept), maar toch erg de moeite waard.

 

Dit ziet er toch heerlijk uit?

Dit ziet er toch heerlijk uit?

Ik ontdekte dat je deze madeleines nog veel lekkerder kunt maken. Simpelweg (uit de verpakking) zo’n 25 seconden in de magnetron. Niet te heet,  op ongeveer 600w is voldoende. Op deze manier wordt de kern echt gesmolten en loopt het er een beetje uit (net als het water in jouw mond nu 😉 ).

Als een dessert

En dan nog een laatste tip. Serveer deze madeleines met verse frambozen en een beetje poedersuiker. Op deze manier heb je wel heel simpel een restaurant waardig dessert.

20160830_205411Hou je niet van chocolade(cake)? Op de verpakking zag ik ook nog deze varianten staan. De naturel versie heb ik inmiddels ook geproefd en was ook lekker. Hopelijk kan ik de andere varianten binnenkort ook ergens traceren.20160827_130134

Ingredienten

Zoals je waarschijnlijk inmiddels van me gewend bent ook altijd een foto van alle ingredienten.
20160827_130227