Ik kreeg van iemand de tip om me aan te melden als “testmoeder” voor Goedgemerkt. Als keurmerk sprak me dat natuurlijk meteen aan.  Ik meldde me aan en met succes. Ik mocht eens kritisch gaan testen ;-).

Vooraf

Bij mijn aanmelding gaf ik aan de labels met name te willen testen of ze “intolerantie-vermelding-proof” zijn. Ik kreeg hierbij de tip om de speciale allergie-labels te testen.  Bij het raadplegen van de site kwam ik al tot de conclusie dat dit niet echt paste bij mijn behoefte. Op de kant-en-klare allergie labels staat namelijk niet de naam van het kind.
Het leek mij juist zo handig dat op de naamlabels van de broodtrommel, de jassen en de tassen ook de intolerantie van de kinderen staat. Misschien gek, maar ik vergeet het nog wel eens om door te geven als mijn dochter bij een nieuw vriendinnetje gaat spelen. Dit voelt dan als een back-up 😉 .

Bestelling

Op de site wijst het eigenlijk allemaal vanzelf. Bij wijze van test besloot ik voor de ene mini-Jansen en kleine naamstickers te bestellen en voor de andere de grote. Wat ik erg leuk vind is dat je een kleurencombinatie kunt bestellen. Dus 1 pakket met daarin verschillende jongens of meisjeskleuren.

Een screenshot van de ontwerp pagina van de kleine stickers

Op de kleine naamstickers is ruimte voor de vermelding van de voor- en achterdaam, een intolerantie of allergie en daarnaast nog een afbeelding erbij. Ik vond de keuze qua afbeeldingen gering, maar volgens mij zit er wel voor elk kind iets passends bij.

 

Een screenshot van de ontwerp pagina van de grote stickers

Op de grote labels is overduidelijk meer ruimte. Dus bij de labels voor mijn dochter kon ik naast de intolerantie ook nog de verschillende benamingen voor melk kwijt. Met name bij melk zijn er veel andere benamingen in etiketten, dus ik heb Liz uitgelegd dat wanneer een vader of moeder van een vriendin twijfelt, ze ook naar die namen kunnen zoeken op een etiket.

Resultaat

Na het definitief maken van de bestelling zag ik een geweldige service. Je kunt namelijk binnen een 1/2 uur na jouw bestelling nog aanpassingen doorgeven. Waarschijnlijk is het voor iedereen herkenbaar dat je die ene typefout natuurlijk pas ziet nádat je op de bestel-button hebt gedrukt.

En al binnen 2 dagen hadden we de bestelling in huis, super snel. De mini-Jansen waren heel erg blij met hun nieuwe stickers. Het prijsverschil tussen de grote en kleine stickers is minimaal. Wanneer je deze labels wilt gebruiken om meerdere allergien aan te geven (of een grotere omschrijving) dan zou ik gaan voor de grote versie (13,95 voor 50 stickers). Anders zijn de kleine groot genoeg (12,95 voor 50 stickers).

Het resultaat van de grote naamlabels

Het resultaat van de kleine naamlabels