Ze zijn er inmiddels al een tijdje, maar eindelijk tijd om er eens een blog over te schrijven. De “nieuwe” vegan donuts van Dunkin’ Donuts. Helaas niet glutenvrij maar uiteraard wel koemelk en lactose vrij. Aangezien ze vegan zijn, ook geschikt voor mensen met een intolerantie voor ei. Geen filiaal van Dunkin’ Donuts in de buurt? Geen probleem, ze worden super vers thuis bezorgd!

De belangrijkste vragen zijn uiteraard; zijn ze lekker? Smaken ze als gewone donuts? Als ik mijn man en kinderen moet geloven dan zijn beide vragen met een volmondige JA te beantwoorden. Hoewel mijn kinderen eigenlijk nooit gewone donuts hebben gegeten, kan mijn man wel beamen dat ze niet van donuts met melk en ei te onderscheiden zijn.

5 van de bijna 50 vegan opties

Ik vind het vooral super leuk dat er een enorme keuze is qua smaken en uitvoeringen. Je hebt keuze uit bijna 50 verschillende donuts! Op de website vind je alle smaken en de opties qua bezorging.

Mijn dochter wilde bij haar kinderfeestje ter ere van haar 10de verjaardag freak shakes maken. Het was een MisFit feestje, dus paste perfect in het thema. Op een freak shake hoort een donut, dus we besloten voor deze speciale gelegenheid “echte” Dunkin’ Donuts te bestellen. Bij ons in de buurt zit geen filiaal, dus voor mijn dochter (en haar vriendinnen) zijn dit de donuts die ze vooral bij bekende vloggers zien. Best tof dus om deze dan ook zelf te hebben 😉 .

Het resultaat van de freak shakes

En eerlijk is eerlijk, ze zijn (zeker inclusief bestelkosten) niet goedkoop, maar zo leuk om dit eens melkvrij te kunnen bestellen. Een grote hit hier in huis.