eten & drinken - wonen - kids - DIY

Webtip: Voor wie de roze, de blauwe én de donderwolk kent

Zodra je zwanger bent word je direct,  zonder uitweg, ondergedompeld in de wereld van “papa’s en mama’s”. De meeste teksten beginnen met “Het Wonder”, de roze en blauwe wolken of “ik zou nooit meer anders willen”.

Prima, maar wat vond ik het een verademing om de verhalen te lezen op www.me-to-we.nl. Op deze site lees ik de dingen die je als ouders echt tegenkomt, ik tenminste wel. Mét de nodige zelfspot en humor, heerlijk.

logo me to we

Natuurlijk, een kind krijgen is heel bijzonder (wel een wonder zelfs) en het maakt je compleet, maar er zijn toch echt dagen waarop ik weer even terugdenk aan ons leven zonder kids. Uit je werk op de bank te kunnen ploffen, dan pas bedenken wat je gaat eten (of waar) en het gevoel hebben dat dan niets meer hoeft en alles zou kunnen gaan doen ….

Iedereen zal toch wel eens een dag hebben waarop je om 8.00 ’s ochtends wenst dat het al 19.00 uur (en dus bedtijd) is? Heb jij zo’n dag? Lees dan wat artikelen op www.me-to-we.nl en je kunt er weer helemaal tegen. Als je dan ook nog even wacht op een grappige opmerking, een lieve natte kus of een nieuwe vaardigheid van jouw mini-me, zeker weten dat de donkere donderwolk ineens weer roze of blauw wordt.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 20.59.00

1 reactie

  1. gera veldkamp

    Wel fijn dat er nu veel meer over geschreven en gepraat wordt. Gelukkig hadden wij vroeger meer familie en buurvrouwen waar je begrip vond voor deze dagen. Maar ook als opa en oma vind je het héél leuk om je kleinkinderen te zien en logeren te hebben, maar je bent ook o zo blij als ze weer mee naar huis gaan en je weer alleen bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 keurmerkjansen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑