lievelings-novemberWat ik zo leuk vind aan mijn werk (bij een pr bureau) en aan het bloggen, is dat je nieuwe concepten leert kennen waar je eigenlijk niet eens naar op zoek was.

Wervelend is zo’n concept. Ik kan dit het meest eenvoudig omschrijven als “de Hello Fresh en Bloomon onder de kunst”. En wat ben ik enthousiast! Niet omdat ik zo’n enorme kunstkenner of liefhebber ben, misschien wel juist omdat ik dat niet ben.

Over Wervelend

Wervelend biedt een service waarvoor ze werken met jonge talentvolle kunstenaars, allemaal onder de dertig. Elke maand staat er een andere kunstenaar centraal die een schilderij of illustratie maakt voor Wervelend. Wanneer je een abonnement hebt op deze service ontvang je in die maand een print hiervan op de deurmat. Dus makkelijk, verrassend en origineel.

Zelf houd ik van iets bijzonders aan de muur en zal bijvoorbeeld nooit een “schilderij” van Ikea ophangen. Daarom hebben we eigenlijk enkel foto’s aan de muur. Ik heb wel eens gedacht aan het laten maken van een schilderij (speciaal voor ons), maar met mijn wispelturige karakter en smaak qua styling en kleuren lijkt me dat ook niet handig.

P20161103_140606rint van de maand

Om kennis te maken met Wervelend kreeg ik de print van de maand november opgestuurd, ik ontving het zelfs op mijn verjaardag. In eerste instantie riep de enveloppe wat verwarring op… Ik dacht namelijk dat een van de mini-Jansens met oma “post” hadden gemaakt en echt opgestuurd. Dit was duidelijk de stijl en penstreek van Stan ;-).

Dan het openen van de enveloppe, toch best spannend of het wel mooi is wat erin zit. En tot mijn verrassing was dit mijn smaak! Wel iets kleurrijker dan ik zelf zou hebben uitgekozen, maar dat is juist zo leuk aan dit concept. Inmiddels staat de print zo’n drie dagen in ons huis en wordt ik steeds enthousiaster.

20161103_141342

Opties

Uiteraard zijn er verschillende opties. Als je een abonnement voor een half jaar neemt dan betaal je 10,95 per print. Wil je eerst 3 maanden proberen? Dan betaal je 11,95 per print.  Wil je liever nergens aan vast zitten? Dan kan je ook eenmalig een print bestellen a 13,95. En ben je helemaal verliefd op het schilderij? Dan heb je binnenkort zelfs de mogelijkheid om het origineel te kopen.

Dus ben je wel in voor een maandelijkse verrassing en houd je ook van iets bijzonders in jouw interieur, dan kan ik je een Wervelend abonnement echt aanraden.

20161103_141626