eten & drinken - wonen - kids - DIY

“Mevrouw Jansen”

Na het lezen van mijn blog ben je misschien benieuwd wie “Mevrouw Jansen” is. Ik ben Leonie Jansen, getrouwd met Meneer Jansen en samen hebben wij 2 mini-Jansens (4 en 7 jaar). Deze super originele achternaam was het huwelijkskado van mijn man bij onze bruiloft. Na een tijd lang nog altijd mijn meisjesnaam te hebben gebruikt , voel ik me door de komst van onze twee mini-Jansens steeds meer een échte Jansen.

Na jaren van blogs lezen en met bloggers samen te werken, was het tijd voor mijn eigen blog. Heel eng om ineens “out there” te zijn, maar onder het mom “je moet alles een keer gedaan hebben” ben ik uiteindelijk toch begonnen. Al sinds mijn afstuderen werk ik bij PR-bureau’s. Ik vrees dat ik daardoor niet meer normaal naar producten kan kijken. Als een tweede natuur bedenk ik bij alles of ik het wel of niet handig vind, wie het nog meer zou moeten kennen of gebruiken én of ik het wel of niet zou kopen.
Als die gedachtes, meningen en mijn verbazing lees je op deze site. Om te verrassen, inspireren of misschien wel heel erg mee oneens te zijn ;-).

Sinds 2015 eet het overgrote deel van ons gezin koemelkvrij. Ik daarbij ook nog tarwevrij. Waarom we dat doen lees je hier: Keurmerk Jansen over #koemelkvrij #tarwevrij en #glutenvrij.  Uiteraard bepaalt dit ons leven behoorlijk, ook in positieve zin. Zo ben ik weer gaan bakken, heb ik gerechten leren koken die ik eerst uit een pakje of zakje haalde en komen we in nieuwe restaurants omdat die “allergie-proof” zijn.

Inmiddels ben ik alweer 3 jaar aan het bloggen. Ik schreef daarover de onderstaande blogs:

Wil je niets meer missen van wat ik schrijf?

follow-me-on-bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

 

4 reacties

 1. Anouschka Jeurissen

  Goed bezig Leo! Hierbij je eerste échte volgster 😉

 2. admin

  Dankjewel! Het voelt bijna als de geboorte van een derde mini-jansen haha

 3. Eveline

  Oeh leuk een 3e! 😉 Succes!

 4. gera veldkamp

  we zullen maar zeggen de appel valt niet ver van de boom. Leuk om te zien dat je je talent nu zo gaat gebruiken. Ik ben benieuwd naar alle verdere opmerkingen, bedenkingen en ervaringen die je met iedereen gaat delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 keurmerkjansen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑