Hebben jullie dat ook? Dat je soms bepaalde patronen hebt waar je eigenlijk niet van bewust bent? Ik ontdekte er weer een toen ik een e-mail ontving van Telefoonhoesjesstore.nl om te vragen of ik wilde samenwerken. Mijn eerste reactie? Oh ja, telefoonhoesjes kan je natuurlijk ook online kopen. En het hoesje van je telefoon is tegenwoordig toch net zoiets als een handtas. Je hebt het altijd bij je, het moet bij jouw eigen stijl passen én je wilt af en toe iets nieuws.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik tot nu toe al mijn hoesjes op markten en braderieën heb gekocht. Toch een beetje in de veronderstelling dat dit vééél goedkoper zou zijn. Niets blijkt minder waar.

Ik heb met mijn Samsung Galaxy S6 niet meer de nieuwste en hipste telefoon. Met als gevolg dat deze hoesjes vaak ergens achteraan liggen. Bij het bestellen van mijn nieuw hoesje bleek het toch wel heel makkelijk om dit online te doen. Je geeft jouw type telefoon in, geeft aan welk soort hoesje jouw voorkeur heeft en voila, daar zijn je opties!

Aangezien mijn grootste zorg is dat mijn scherm kapot valt (en ik redelijk onhandig ben…), kies ik altijd voor een “openklap-hoesje”. Wat ik in deze webshop met name fijn vond is dat de binnenkant van de hoesjes ook duidelijk vermeld staan.

En zie je de prijzen, niet duur toch?

Sinds afgelopen kerst heb ik een camelkleurige handtas dus het blauwe hoesje van spijkerstof met camel accenten past hier perfect bij. En gelukkig; bij aankomst bleek het hoesje net zo mooi als ik had verwacht.

En nu natuurlijk mijn nieuwe aanwinst nog even showen…