Alle kado-inkopers onder ons zullen het herkennen. Rondom de feestdagen wordt ik een heuse inkoop-professional. Voor dochterlief is het makkelijk, ik koop gewoon wat ik vroeger zelf leuk vond. Voor zoonlief wordt het al iets moeilijker, maar ik heb er nog geen stress van. Zelfs voor mezelf heb ik in mum van tijd een paar leuke hebbedingetjes geshopt. Maar dan…. voor de man des huizes… Dat is een ander verhaal. Gelukkig leerde ik www.hemdvoorhem.nl kennen.

Ik weet niet of het bij alle mannen zo werkt, maar de mijne heeft eigenlijk niets nodig. Met name omdat hij alles onder de 25,- wat hij echt nodig heeft, gewoon koopt. Niet dat zijn bankrekening zo ruim is, maar hij bedenkt gewoon slecht redenen om dingen nodig te hebben (die eigenlijk overbodig zijn  en ja, ook daar ben ik dan weer een professional in). 

Het gevolg is dat ik elk jaar hetzelfde voor hem koop. Deze ene keer krijgt hij het ene op 5 dec en het andere met kerst, het jaar daarna gewisseld.  Dus ik dacht… ik deel mijn inkooplijstje voor hem met jullie, misschien hebben jullie nog een tip voor mij?

Verlanglijst voor “hem”

  • Iets met wijn of bier
  • Chocolade
  • Iets voor onder de douche
  • Een tijdschrift
  • Sokken
Hemdvoorhem.nl

Op een event waar ik laatst voor mijn werk was leerde ik Hemdvoorhem.nl kennen. Toen ik de vraag kreeg of ze me een keer iets op mochten sturen was ik meteen enthousiast. Wie weet een nieuw kado idee 😉 .

En met succes. Ik ontving een prachtige sjaal en mijn man was er super blij mee. Iets dat hij nooit zou hebben gevraagd maar een dag na 5 december vroeg hij al waar de sjaal lag.. Oftewel, een geslaagd cadeau.  

Extra fijn; je ontvangt de cadeauproducten in een prachtige geschenkdoos. Omdat ze deze nog wel in een andere verzenddoos doen, blijft de zwarte doos een mooie cadeauverpakking. 
Op de site zag ik nog veel meer hele leuke cadeausets, wat te denken van een sjaal met bier, of sokken met chocolade?

Al met al heb ik deze 5 december als hoofd kado-inkoper weer punten gescoord. Met jullie tips kan ik dat 25 december misschien weer doen?