eten & drinken - wonen - kids - DIY

Wat shop je voor 25 euro bij: Zeeman

Zeeman JongensbroekOhhh… wat hou ik van budgetshoppen. Als ik iets leuks koop, dat ook nog eens voordelig is, dan is dat “plezier in het kwadraat”. Zeeman is dan ook een winkel waar ik graag kom. Toen ik (alweer 20 jaar geleden) als bijbaantje werkte bij Zeeman, kwam ik er al snel achter dat ze daar hele leuke dingen hebben. Toentertijd eigenlijk not done, maar gelukkig “mag” het nu wel weer.

Daarom deze keer een shoplog van Zeeman, waarin ik laat zien wat je voor slechts 25 euro kunt kopen. Zo had ik een broek voor onze jongste mini Jansen nodig. En met dit budget is er dan ook nog voldoende over om leuke hebbedingetjes voor mama te kopen…. 😉 .

Zeeman cadeautasjes

Deze cadeautasjes maken elk cadeau toch een stuk feestelijker. Ik nam er (helaas maar) 2 mee, een week later zijn ze al op!


Zeeman dienblad

Ik denk dat dit eigenlijk een dienblad is, helemaal in de pastelkleur die ik nu in huis heb. Ik gebruik het echter als een soort fotolijst/kastje, staand tegen de muur aan.


Zeeman fluffy sleutelhanger

Bij mijn dochter in de klas doen ze alle fietsensleutels in een bakje bij elkaar. Met deze sleutelhanger kan ze haar sleutel in ieder geval gemakkelijk terugvinden.


Zeeman gouden klemmenTypisch van die klemmen die je meeneemt om later te bedenken wat je ermee gaat doen. Ze hebben deze zowel in het zilver als goudkleurig. Handig om post bij elkaar te houden die je nog moet behandelen of te gebruiken om een foto op te hangen.


 

Zeeman Jongensbroek

En ja, ik heb ook de broek gekocht waarvoor ik naar Zeeman ging. Een stoere broek van een dikke denim. Inmiddels is er al een aantal keer mee buiten gespeeld, zónder dat er schade te zien is. Mooie kwaliteit dus!


Zeeman tafelkleedOnze huidige eettafel vind ik op zijn zachts gezegd “niet zo mooi”. Maar tot onze verbouwing klaar is zal ik het er nog even mee moeten doen. Een leuk tafelkleed maakt dat een stuk makkelijker!


Een tip; abonneer je op de nieuwsbrief van Zeeman. Veel dingen zijn er tijdelijk en de mooie spullen zijn meestal snel weg.
Zeeman bonnetje

Een tip; abonneer je op de nieuwsbrief van Zeeman. Veel dingen zijn er tijdelijk en de mooie spullen zijn meestal snel weg. En natuurlijk hét bewijs. Ik shopte deze items voor nog geen 25 euro. Wat vinden jullie het leukste dat ik kocht?

2 reacties

  1. Gerdi - Blond&Bruin

    Wat een toffe dingen! Vooral die broek is echt super leuk en ook nog een fijne kwaliteit dus.

  2. Mevrouw Jansen

    Dankjewel. En inderdaad een fijne kwaliteit. Een dikke stof zonder dat het zo’n stijve spijkerbroek wordt waar ze niet in kunnen bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 keurmerkjansen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑