eten & drinken - wonen - kids - DIY

Citaten (Pagina 1 van 4)

“Mama… weet je wanneer je echt naar de gevangenest (vertaling: gevangenis) moet?”
“Nou?”
“Als je van iemand echt geld steelt”
“of als je geld van een koning steelt”
“of als je iets uit een winkel meeneemt”
Maar dat blijkt niet alles.
Kids: “Of als je de zak speelgoed van Sinterklaas steelt”

De jongste mini Jansen praat met zijn 3 jaar al ontzettend goed. Sommige woorden blijven echter moeilijk. Zo is Youtube, tubetube. Maar geen nood, zijn grote zus leert het hem te zeggen.

– zeg maar joet
– zeg maar joep
– en nu achter elkaar: Joetjoep. Makkelijk he?

Mini Jansen vindt vandaag ineens de speelgoedmixer terug. De mixer die ooit, toen de batterijen niet leeg waren, echt draaide mét bijpassend (hard) geluid. Het geluid waar hij bij de echte mixer juist zo’n hekel aan heeft.

Een dilemma… Maar deze mini Jansen weet de oplossing:
Mama..?
Ja.
Kun je er geen zachte batterijen in doen?

 

 

 

lievelings-novemberWat ik zo leuk vind aan mijn werk (bij een pr bureau) en aan het bloggen, is dat je nieuwe concepten leert kennen waar je eigenlijk niet eens naar op zoek was.

Wervelend is zo’n concept. Ik kan dit het meest eenvoudig omschrijven als “de Hello Fresh en Bloomon onder de kunst”. En wat ben ik enthousiast! Niet omdat ik zo’n enorme kunstkenner of liefhebber ben, misschien wel juist omdat ik dat niet ben.

Lees verder

schermafbeelding-2016-10-23-om-13-02-54

Ik zal eerlijk zijn… Deze post is eigenlijk een dag later online dan ik had gewild. De reden? Deze serie van Netflix. Er zijn nu 2 seizoenen van het Spaanse Velvet beschikbaar en ik kon gewoonweg niet stoppen met kijken. Wat een fan-tas-tische serie. Ik kan niet wachten tot serie 3 en 4 te zien zijn op Netflix. Aanrader!

« Oudere berichten

© 2024 keurmerkjansen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑